Agent al Serviciului Secret, atac cerebral în timpul vizitei lui Trump

242
Agent  al Serviciului Secret,  atac cerebral  în timpul  vizitei lui Trump - unagentalserviciului-1531915933.jpg

Articole recomandate

Un agent al Secret Service care a suferit un atac vascular cerebral în timpul vizitei președintelui Donald Trump la terenul de golf de la Turnberry a murit, relatează miercuri Press Association.

Agentul, un bărbat cu 19 ani de experiență în serviciu, se afla în Scoția în contingentul de pază a președintelui când s-a îmbolnăvit, duminică.

El a beneficiat de "îngrijiri medicale de urgență" din partea medicilor din Scoția, dar a murit marți dimineață, înconjurat de membri ai familiei sale.

Serviciul Secret al SUA a confirmat decesul "cu mare tristețe și regret" într-un comunicat și l-a descris pe bărbat drept "un profesionist dedicat de cel mai înalt ordin".

"Serviciul Secret mulțumește personalului medical din Scoția, pe lângă membrii unității medicale a Casei Albe și poliției scoțiene, care a oferit o îngrijire excepțională și sprijin pentru un membru al familiei noastre", a mai menționat instituția.

Numele bărbatului nu a fost făcut public, pentru a da familiei timpul necesar pentru a-i anunța pe ceilalți.

Președintele Trump a plecat duminică de la Turnberry, decolând de pe aeroportul Prestwick spre Helsinki, Finlanda, unde a avut luni convorbiri cu președintele rus Vladimir Putin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6086 secunde