Grecii compară Guvernul german cu naziștii

Afișe cu Angela Merkel în uniformă SS, la Atena

601
Deși, în urma ultimului summit UE, Grecia a obținut tăierea cu 50% a datoriei externe, locuitorii statului elen sunt nemulțumiți de condițiile dificile ale aranjamentului și compară Guvernul german cu naziștii care au ocupat țara în cel de-Al Doilea Război Mondial.

Un poster amplasat pe stradă o arată pe Angela Merkel drept un ofițer SS. Cancelarul german poartă o uniformă SS, având zvastica pe braț și simbolul Uniunii Europene pe spate, informează "Daily Mail". Mesajul transmis de nemulțumiți este "Nerușinare publică".

Grecii consideră că aranja-mentul propus de Angela Merkel în schimbul tăierii cu 50% a datoriei statului elen va duce la o continuare a nivelului lor scăzut de trai.

Partidele de opoziție din Grecia au criticat înțelegerea dintre guvernul elen și liderii europeni, conservatorii declarând că țara lor se pregătește "pentru alți nouă ani de colaps și sărăcie".

Nici reprezentanții partidului de guvernământ nu au scăpat de furia grecilor, care i-au înfățișat și pe ei salutând în stil nazist. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0423 secunde