Accident Germanwings / CE INFORMAȚIE DEZMINTE FRANȚA

243
Accident Germanwings / CE INFORMAȚIE DEZMINTE FRANȚA - germanwingscrash-1427879852.jpg

Articole recomandate

Jandarmeria franceză a apreciat ca ''total falsă'' afirmația că pasagerii avionului Airbus A320 al companiei Germanwings erau pe deplin conștienți că aparatul se va prăbuși și că au strigat ''Doamne, Dumnezeule!'' înainte de prăbușire, așa cum ar fi relevat o înregistrare video pe care revista franceză Paris Match și cotidianul german Bild au putut s-o vizioneze, relatează miercuri AFP, citată de Agerpres.



Pe înregistrarea respectivă ''se aude strigându-se 'Doamne, Dumnezeule !' în mai multe limbi'', a indicat Paris Match pe site-ul său. Revista dă asigurări că nu are nici o îndoială în legătură cu proveniența înregistrării, respectiv de pe un telefon mobil.


Aceste afirmații sunt ''total false'', a reacționat lt.col. Jean-Marc Ménichini, de la Jandarmeria franceză, contactat de CNN. El a precizat că telefoanele mobile găsite la locul accidentului nu au fost încă verificate de către anchetatori, potrivit site-ului CNN.  



Reamintm că în tragedia aviatică din Alpii francezi și-au pierdut viața toate cele 150 de persoane aflate la bordul avionului. Copilotul este suspectat că a prăbușit intenționat avionul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5096 secunde