A murit cel mai scund om din lume

299
A murit cel mai scund om din lume - ddd-1579356386.jpg

Articole recomandate

Khagendra Thapa Magar, tânărul intrat în Cartea Recordurilor drept cel mai scund om din lume care poate merge, a murit în Nepal, relatează Observator. Avea doar 27 de ani. Vestea morții tânărului a fost făcută publică de oficialii Cărții Recordurilor.

Khagendra s-a stins într-un spital din districtul nepalez Baglung, vineri, la ora locală 15.00. Fratele său a dezvăluit că a avut pneumonie. În ultimii ani însă, tânărul acuza și probleme la inimă, dar și astm.

Cu o înălțime de doar 67,08 centimetri, Khagendra a fost descoperit de un comerciant. Pe atunci, avea 14 ani și mergea pe la târgurile din Nepal, unde câștiga bani lăsându-se fotografiat. În 2010, el a fost pentru prima dată recunoscut de Cartea Recordurilor drept cel mai scund om din lume care poate merge în 2010, când avea 18 ani. Tânărul a ajuns să călătorească prin toată lumea și să devină una dintre imaginile turismului în Nepal.

Temporar și-a pierdut titlul în favoarea lui Chandra Bahadur Dangi, un conațional care măsura doar 54,6 centimetri. După moartea acestuia însă, în 2015, Khagendra a redevenit cel mai scund om din lume.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3615 secunde