A amenințat că se aruncă în aer. Din fericire, era doar sub influența alcoolului…

129
A amenințat că se aruncă în aer. Din fericire, era doar sub influența alcoolului… - ddd-1580414386.jpg

Articole recomandate

Un avion de pasageri cu aproximativ 200 de persoane la bord, aparținând companiei aeriene ruse S7 Airlines, a aterizat de urgență după ce o pasageră, care părea a fi în stare de ebrietate, a amenințat că are asupra ei un dispozitiv exploziv pe care îl va detona, au anunțat agențiile de presă ruse, relatează Agerpres.

Un purtător de cuvânt al companiei S7 Airlines, citat de agenția RIA Novosti, a declarat că, în timpul zborului Simferopol-Moscova, unul dintre pasageri s-a ridicat de pe locul său și a anunțat că are asupra sa un dispozitiv exploziv. Comandantul aeronavei a raportat incidentul către aeroportul Domodedovo din Moscova și a aterizat de urgență acolo, a spus purtătorul de cuvânt.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Domodedovo a declarat pentru RIA Novosti că serviciile de securitate ale aeroportului au efectuat procedurile necesare în astfel de incidente, fără a oferi alte detalii.

Potrivit unei surse sub rezerva anonimatului, citată de TASS, femeia a fost reținută și asupra ei nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Cele 195 de persoane aflate la bord au părăsit aeronava. O anchetă a fost lansată cu privire la incident, a adăugat sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6103 secunde