19 persoane cu dizabilități, ucise cu sânge rece: "Mai bine dispar…"

490
1
19 persoane cu dizabilități, ucise  cu sânge rece:

Articole recomandate

Cel puțin 19 persoane și-au pierdut viața într-un atac cu cuțitul care a avut loc, în noaptea de luni spre marți, la vest de Tokyo. De asemenea, alte 45 au fost rănite, în urma atacului care s-a petrecut în localitatea japoneză Sagamihara, în prefectura Kanagawa, potrivit The Mirror.

Bărbatul care a comis crimele înfiorătoare s-a predat singur la poliție, unde a declarat că "persoanele cu dizabilități mai bine dispar decât să trăiască așa".

Potrivit Japan Times, bărbatul, un fost angajat al instituției de tratare a persoanelor cu dizabilități, a intrat în clădire la ora 2 noaptea, forțând un geam de la etajul 1. El avea o geantă plină de cuțite, toporiști și alte obiecte ascuțite.

Victimele sunt 10 femei și 9 bărbați, cu vârsta între 19 și 70 de ani.

Ucigașul își dăduse demisia de la spitalul respectiv în februarie 2016, când a și trimis o scrisoare guvernatorului provinciei, în care anunța că-i va omorî pe pacienți într-o noapte. "Visez la o lume în care oamenii cu handicap să moară în pace", a scris acesta.

Tragedia a fost anunțată la poliția japoneză după ora 2.30 noaptea.

Autoritățile se așteaptă, însă, ca numărul persoanelor decedate să crească.

Complexul în care s-a petrecut tragedia adăpostește un centru pentru persoanele cu dizabilități, un bazin de înot, o sală de sport și o clinică medicală. 

Comentează știrea

marioara
27 iulie 2016
opinie

Oportunitate nouă! Suntem foarte serioși și oferim posibilitatea unor câștiguri suplimentare în timpul liber. Nu trebuie să cumpărați sau să plătiți ceva. Trebuie doar să ne cereți mai multe detalii, la bit.ly/29LsSph

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5505 secunde