12 tineri acuzați că au violat o turistă de 19 ani în camera ei de hotel

453
12 tineri acuzați că au violat o turistă de 19 ani în camera ei de hotel - cipru-1563466988.jpg

Articole recomandate

12 turiști isralieni au fost arestați miercuri în Cipru, acuzați că au violat o turistă britanică.


Judecătorul de la tribunalul din Paralimni (sud-estul Ciprului) a acceptat solicitarea poliției de reținere a celor 12 pentru opt zile, timp în care anchetatorii urmează să-și finalizeze investigațiile, ceea ce ar putea duce la inculparea turiștilor israelieni pentru "viol" și "viol cu premeditare".


Cei 12 israelieni au fost arestați miercuri, după ce turista britanică de 19 ani a reclamat că a fost violată la hotelul din Ayia Napa la care era cazată, separat de cei 12. Ședința de joi a tribunalului s-a desfășurat cu ușile închise, unul dintre suspecți fiind minor.


Consulul israelian de la Nicosia, Yossi Wurmbrand, urmărește evoluțiile și este în contact cu cei arestați, iar familiile acestora sunt ținute la curent, a asigurat într-un comunicat Ministerul de Externe israelian.


Stațiunea Ayia Napa este cunoscută pentru viața nocturnă și plajele cu nisip fin și este căutată de numeroși tineri turiști.


Cu 1,32 milioane de vizitatori în 2018, britanicii rămân principalul contingent de turiști din Cipru, frecventat în egală măsură de ruși și israelieni.
 
Victima a declarat că a fost violată  de un grup de tineri, după ce a venit de la o petrecere, unde a fost cu un bărbat pe care l-a întâlnit cu 3 zile înainte și cu care deja întreținuse relații sexuale, potrivit Daily Mail.


Ea a mai spus că după ce s-a dus cu bărbatul în camera de hotel, ceilalți 11 au intrat și au atacat-o.


Documentele oficiale au arătat că femeia avea zgârieturi pe picioare. Pe de altă parte, presa cipriotă susține că nu există destule dovezi pentru ca toți să fie declarați vinovați. Trei dintre ei au recunoscut că au întreținut relații cu femeia, unii dintre ei au spus că totul s-a întâmplat "cu consimțământul ei", iar ceilalți că nu au nicio legătură cu atacul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7464 secunde