Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi

Ştiri din secţiunea Sănătate

Ou moale sau ou tare? Sfatul nutriționistului
Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
Blamat pentru aportul mare de colesterol pe care-l furnizează sau pentru că se digeră greu, oul a fost dintotdeauna un aliment controversat, aproape evitat și raționalizat strict în programele alimentare, afirmă nutriționistul Lygia Alexandrescu, citat de digi24.ro"Cu toate acestea, oul conține ...
Un băiețel în vârstă de numai 11 luni, din București, a murit răpus de o formă severă de gripă, noaptea trecută, la Spitalul Grigore Alexandrescu.Cu numai câteva ore ...
Zahărul - pericol pentru sănătate, dar bun pentru piele
Uneori, fericirea se poate cumpăra sau prepara. Acestea sunt produsele care ne fac fericiți
Social Politică Sănătate
Eveniment Sport Cultură-Educație
Economie Actual Tehnologie
Arhiva